dimarts, 31 de desembre del 2013

2013: done!

En unes hores despedirem el 2013, amb ell, igual que amb la resta d'anys viscuts, deixarem enrere moments dolços i moments amargs, però tant uns com altres hauran contribuït a fer-nos créixer una miqueta més.

Em fa gràcia observar com la gent es mostra il·lusionada per començar un nou any, sempre amb pensaments positius i una llarga llista de propòsits i objectius que generalment es van perdent a mesura que passen els dies i els mesos,  fins a convertir-se en propòsits i objectius per l'any següent...potser és que no els concretem prou, o en pensem massa de cop, o potser realment no és el que volem o necessitem i per això no som constants en la seva realització...el cas és que semblen ser pocs aquells que aconsegueixen allò que s'han proposat a principis d'any... per aquest motiu, el post d'avui el dedico a les meves companyes de l'eSPill i de Crea't Futur, perquè amb elles he pogut fer realitat propòsits i objectius que vaig plantejar-me a nivell professional al començar el 2013, gràcies a les tres per fer-ho possible!

i què podem demanar al 2014? Doncs per aquest any he decidit intentar...
1. Trobar cada dia un motiu per somriure
2. Creure en mi mateixa
3. Cuidar les relacions que realment m'importen
4. Estar contenta i agraïda del que tinc
5. Fixar-me en les millores més que en tot el que encara no he aconseguit
6. Dir coses maques a aquells qui m'envolten
7. Seguir lluitant i esforçant-me per allò que realment desitjo
8. Saber disfrutar dels petits plaers quotidians
9. Saber dir NO sense sentir-me culpable
10. Continuar somiant sense barreres!

En 12 mesos en farem el balanç, si n'hi ha algun que us hagi agradat particularment, el podeu fer vostre ;)

Us desitjo de tot cor un FELIÇ 2014, fins al pròxim post cuideu-vos!

2 comentaris:

  1. Sara, gracies per dedicar-me el teu últim post! Que sàpigues que amb tu estic fent realitat una de les meves passions i somnis. Gracies per la confiança que m'has donat aquest 2013 amb el nostre projecte, Crea't Futur, i gracies també per l'amistat que tenim iniciada ja fa mooolts anys! Una abraçada i desitjo poder compartir amb tu els teus objectius del 2014!

    ResponElimina